Ligschommel

<< Vorige


Relaxschommel


Deze mooie dreamliner ligschommel combineerd schommelen en relaxenRelaxschommel


Dreamliner relaxschommel of schommelstoel
Ervaar nu het ultieme gevoel van ontspannen in de Dreamliner schommelstoel. Deze relaxschommel is de vervanger van uw bank en hangmat.
De Dreamliner schommel kan zowel in ligstand als in zitstand worden gemonteerd.

De dreamliner is leverbeer in 3 afmetingen en diverse kleurencombinaties, zodat de schommelstoel helemaal aansluit bij uw stijl.

De dreamliner schommel is leverbaar in 3 afmetingen
- Dreamliner Standaard 170 x 66 cm = € 329,-
- Dreamliner Plus Large 190 x 66 cm = € 549,-
- Dreamliner Plus Extra Large 190 x 76 cm = € 599,-2 Jaar garantie.
Zachte stootrand.
Max. gebruikersgewicht: 200 kg.
Aluminium frame.
Binnenwerk afneembaar. (Wasbaar: 30° - 40° graden.)
Geleverd met touwen, ophangringen en stelachten.
Ophangringen en stelachten in gegalvaniseerd staal.
Schommelhoogte: Tot max 2.80 m.
Makkelijk in hoogte verstelbaar.
Wordt ongemonteerd geleverd.
Gekeurd: Tüv, GS, EN 71.

De Dreamliner standaard schommelstoel is voorzien van 40mm brede banden welke zorgen voor een comfortabel ligging. 100% made in Germany en veilig door de vier ophangpunten en het stabiele en stevige net en met kwaliteitskeuringen (EN1171, Tüv, GS). Met een hoge-kwaliteits stoot/protectie rand in zwart bestaande uit een zeer sterk kunststof. Toegestane lading ± 150 kg (max. 200 kg) Aluminium frame met security click inside. Bestand tegen zon en regen en makkelijk af te nemen en de bespanning is zelfs wasbaar in de wasmachine op 30-40° graden. Hij is individueel aan te passen tot kamer hoogte tot 2,80 m, De Large-versie heeft een afmeting van 166 x 66 cm Met 2 jaar volledige garantie

De Dreamliner PLUS XL schommelstoel heeft speciale aluminium verzwaarde luxere ophanging en een bespanning met bredere banen (55mm). Tevens luxere verzwaarde hoogte instelling (tot 2,80m) Topkwaliteit en made in Germany en veilig door de vier ophangpunten en het stabiele en stevige net en met de hoogste kwaliteitskeuringen (EN1176, Tüv, GS). Met een hoge-kwaliteits stoot/protectie rand in zwart bestaande uit een zeer sterk kunststof. Toegestane lading ± 150 kg (max. 200 kg) Aluminium frame met security click inside. Helemaal bestand tegen zon en regen en makkelijk af te nemen en de bespanning is zelfs wasbaar in de wasmachine op 30-40° graden. Hij is individueel aan te passen tot kamer hoogte tot 2,80 m, De Extra-Large-versie met een afmeting van 190 x 66 cm is een ideale lengte voor een volwassen om op te liggen en relaxen. Met 2 jaar volledige garantie.

De dreamliner wordt geleverd als een handzaam en compleet bouwpakket
Dit bouwpakket is eenvoudig in elkaar te zetten. U ontvangt een compleet pakket met touwen en ophangringen en moet de schommel nog zelf in elkaar zetten.
Euro 329.00
Uit voorraad leverbaar
Aantal